Vinter Camping

VINTERCAMPING

Vintercamping

Sæsonenplads (uge 43 til og med uge 11) Kig forbi campingpladsen i løbet af sommeren og vælg din plads for vinteren. Vinter dagsgæster (åben 24/7) Det er muligt at ankomme både med og uden reservation hele vinteren. Pris pr. døgn kr. 175,- + forbrug

Opvarmede servicebygninger.

Stort fælleskøkken med TV og spiseplads.

PRISER 2024 / 2025

Sæsonplads kr. 4.500,- ( weekender, helligdage og begrænset antal hverdage).

En sæsonplads i vinterperioden inkluderer:
Standplads inkl. alle personer
Wi-Fi, gæster og evt. hund

Tillæg Strøm/brusebad afregnes efter forbrug.

Kørsel Kørsel på pladsens arealer skal ske med omtanke og så vidt muligt kun på asfalterede veje.
Parkering er tilladt på græsarealerne ved vognen, dog kan det i forbindelse med meget vådt vejr blive nødvendigt at finde alternativ parkering.

Faciliteter Der er adgang til opvarmede service-bygningerne.

Ønsker du information om mulighederne for vintercamping på Juelsminde Strand Camping? Eller ønsker du at reservere en plads?  Se mere og reserver evt. på vores online-booking eller send en mail til: info@juelsmindecamping.dk. Selv tjek-ind ved ankomst uden reservation er muligt hele vinteren 24/7. Vi ser frem til at høre fra Jer. Ann-Britt & Jan  

Campingreglementet punkt 6.3 siger:  Benyttelse af campingpladsen i vintersæsonen  –  I perioden 1. november – 28. februar må den enkelte campingenhed på campingpladsen alene benyttes til kortvarige ophold, weekends m.v. Ved kortvarige ophold forstås ophold, der sammenlagt højst må udgøre i alt 15 hverdage i perioden. Hertil kommer weekender og helligdage.

Der vil i løbet af vinteren blive afholdt enkelte arrangementer som fx: fællesspisning, julehygge og hvad vi finder på i løbet af sæsonen.

Her er frisk luft, højt til himlen og god plads mellem vognene. Vi har en flot opvarmet servicebygning, stort fælleskøkken med god mulighed for madlavning og mange siddepladser. Vi sætter en ære i at her altid er rent og pænt. Hyggehjørne med sofagruppe og TV. Naturen i og omkring Juelsminde er helt fantastisk, også om vinteren. Butikkerne og flere restauranter har åbent det meste af året.