Vinter Camping

BOOK HER

VINTERCAMPING

Åben hver dag:

Mulighed for selv at tjekke ind og ud.

(I guides nemt igennem ved ankomst)

                               – 

– Egen campingvogn/autocamper på campingpladsen: Kr. 175,- pr. døgn – Autocamper på autocamperpladsen: kr. 150,- pr. døgn. Prisen er inkl. alle personer, Wi-fi, gæster og hund. Tillæg for strøm/bad.

 

Opvarmede servicebygninger.

Stort fælleskøkken med TV og spiseplads.

PRISER 2023 / 2024

Sæsonplads kr. 4.400,- ( weekender, helligdage og begrænset antal hverdage) Pr. døgn kr. 150,- / 175,-

En vinterplads inkluderer:
Standplads inkl. alle personer
Wi-Fi, gæster og evt. hund

Tillæg Strøm/brusebad afregnes efter forbrug.

Kørsel Kørsel på pladsens arealer skal ske med omtanke og så vidt muligt kun på asfalterede veje.
Parkering er tilladt på græsarealerne ved vognen, dog kan det i forbindelse med meget vådt vejr blive nødvendigt at finde alternativ parkering.

Faciliteter Der er adgang til service-bygningerne, uanset om du bor på autocamperpladsen eller på campingpladsen.

Campingreglementet punkt 6.3 siger:  Benyttelse af campingpladsen i vintersæsonen  –  I perioden 1. november – 28. februar må den enkelte campingenhed på campingpladsen alene benyttes til kortvarige ophold, weekends m.v. Ved kortvarige ophold forstås ophold, der sammenlagt højst må udgøre i alt 15 hverdage i perioden. Hertil kommer weekender og helligdage.

Ønsker du information om mulighederne for vintercamping på Juelsminde Strand Camping? – Eller ønsker du at reservere en plads?  – Så ring til os på 75 69 32 10 eller skriv en mail til: info@juelsmindecamping.dk. Vi ser frem til at høre fra Jer. Ann-Britt & Jan

Se vinterens arrangementer i kalenderen under Arrangementer (kalenderen opdateres løbende) – Fx: fællesspisning, julehygge og hvad vi finder på i løbet af sæsonen.

Her er frisk luft, højt til himlen og god plads mellem vognene. Vi har en flot opvarmet servicebygning, stort fælleskøkken med god mulighed for madlavning og mange siddepladser. Vi sætter en ære i at her altid er rent og pænt. Hyggehjørne med sofagruppe og TV. Naturen i og omkring Juelsminde er helt fantastisk, også om vinteren. Butikkerne og flere restauranter har åbent det meste af året.